4. 8. 2013

Sunday with Jagger

Ahoj všichni!
Tak jaký jste měli víkend?
Já ho měla báječný! V sobotu jsem byla s přáteli na chatě, kde jsme si to moc užili. A v neděli už jsem jen odpočívala, opalovala se na zahradě a večer jsme s přítelem vyrazili do města na procházku. Při té příležitosti jsem si na sebe vzala nové tričko, které jsem si koupila minulý týden ve slevách v Zaře.
I když v mé skříni nenajdete moc potištěných triček, potrpím si víc na jednodušší módní kousky, Mickovi Jaggerovi jsem prostě neodolala:))) K tomuto už tak výraznému tričku, jsem pak zvolila už jen mé oblíbené sako, džíny a conversky...
Jak se Vám líbí tento nedělní look?...těším se na Vaše komenty:)

Hi everyone!
So how was your weekend?
I had a great weekend! I was with my friends in summer cottage on Saturday, where we had a lot of fun. And on Sunday, I just relaxed, sunning in the garden and in the evening I went with my boyfriend for a walk into the downtown. For this occasion, I wore a new T-shirt what I bought in discounts in Zara last week.
Although you won't find that many printed T-shirts in my closet, cause I prefer more simpler pieces, I just couldn't resist MICK JAGGER:) and because the T-shirt is already very significant I combinated it just with my favorite blazer, jeans and converse...
How do you like this Sunday look?...I'm looking forward for your comments:)


T-shirt - Zara (s/s 2013)
Jeans - Pepe Jeans (s/s 2013)
Converse shoes
Blazer - Zara (s/s 2011)
Sunglasses - D&G (2012)
Bracelets - Tiffany, Claire's, street markets
Earings - Claire's









11 komentářů:

  1. Krásná volnočasová kombinace.
    Moc se mi líbí tričko a brýle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, jak říkám...i když si moc nepotrpím na trička s potiskem, tak tohle se mi líbilo na první pohled:) a bonusem bylo, že ho nyní mají ve slevách jen za 199kč:)))

      Vymazat
  2. Taky musím outfit moc a moc pochválit, v jednoduchosti je zkrátka krása :)

    P.S. Ráda bych vás pozvala na svůj blog, kde nyní probíhá giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj holky, děkuji za vaše komentáře! ...:) právě proto, že mám ráda jednuchý styl a sportovní eleganci, tak tento look v různých variacích, patří mezi mé nejoblíbenější.

    OdpovědětVymazat
  4. krasa, ale je to sexy spis zasluhou modelky, nez modelu... to triko by si zaslouzilo vic panku! kalhoty neohrnovat, kalhoty rozstrihat, misto converzek zabky, nebo bosky, misto saka vzit dzisku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Michale, díky za názor...:) přesně vím, co máš na mysli! Tak třeba někdy příště se dočkáte rockovějšího looku:), tento styl se mi taky líbí, takže to každopádně není vyloučeno.
      Ale já tentokrát měla náladu na něco víc pohodovějšího, ležerního...a tak jsem zvolila tuto variantu. A jak jsem již psala holkám, tento jednoduchý styl, kdy nechám vyniknout jen jedné věci (v tomto případě tričku), patří mezi mé oblíbené..

      Vymazat
    2. jasne, budu se tesit ;) ... a odhalovat nohy, co to da - pak budu moc pokojenej :)

      Vymazat
    3. :D budu se snažit, Michale!:)

      Vymazat
  5. Mě se naopak ty ohrnuté nohavice líbí a triko s Jaggerem je super!
    Sluší ti to!!

    OdpovědětVymazat