20. 8. 2013

Red Passionate

Dneska se aspoň trošku ochladilo, a tak jsem si na sebe konečně mohla vzít svoji novou koženou bundu. A protože se červená barva hodí k námořnickému stylu, zvolila jsem si k ní modro-bílou halenku, džínové kraťasy a bílé Conversky. Celý outfit jsem ještě okořenila zlatými doplňky, které se k námořnickému stylu také výborně hodí.

Jak se líbí Vám tento look? Těším se na Vaše názory a komentáře:)

At least, it was a little bit colder today, so finally I could put on my new leather jacket. And because the red color is suitable for marine style, I combinate it with blue&white blouse, denim shorts and white Converse shoes. I took the gold accessories, which also fit to marine style excellent, and gives 
the pizzazz to a whole look.

How do you like this look? I look forward to your opinions and comments:)


Leather jacket - Mango (summer 2013)
Shirt - Zara (s/s 2013)
Denim shorts - Zara (s/s 2012)
Bag - Mango (2012)
Bracelet - Mango (2012)
Earings - Claire's
Sneakers - Converse




11 komentářů:

  1. Ta bunda je výborná, nikdy by mě snad nenapadlo koupit si červenou koženou bundu, ale když na to teď tak koukám, asi se po nějaké začnu porozhlížet. Díky za super inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Simone:) já jsem o červené kožené bundě mluvila asi už 3 roky a každý mě od ní odrazoval, že je to moc...a bude to vypadat lacině..a je pravda, že když už nějaká byla, tak se mi na ní vždy něco nelíbilo - někdy tam bylo moc cvoků, zipů, jindy zase ta barva byla spíš červeno-oranžová. A tato se Mangu povedla:) a musím říct, že i na ulici se lidi otáčeli:))) je fakt líbivá. A mám radost, že jsem tě inspirovala!

      Vymazat
  2. Blani,ta bunda vyzera super a pasuje ti! a posledna fotka je roztomila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yanko, však ty víš, jak já to mám s těmi koženými bundami:))) sis se mnou zkusila s tou béžovou:D ..."Blanka, ale teraz uz naposledy a koupis si ji!!!!":)))) Pamatujes?...každý den Zara a zkoušení:)

      Vymazat
  3. Skvělé :) A ta bunda je naprosto dokonalá, dlouho už hledám dobře vypadající koženou bundu a zatím jsem nenarazila na tu pravou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, tak v Mangu ted maji opravdu vyber:) Tato bunda je tam ve vice barvach a strihove je opravdu hezka, i kvalitne usita. Muzu jen doporucit!:) A myslim, ze i cena je velmi dobra! Tady je link: http://shop.mango.com/CZ/p0/mango/clothing/jackets/leather/combi-leather-biker-jacket/?id=13080041_02&n=1&s=prendas.americanas&ie=0&m=&ts=1376987457510

      Vymazat
  4. Super outfit, skvělý blog! Nevím ještě, která jste která, ale blondýna je na některých fotkách podobná Daniele Peštové :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to jsme rady, ze se ti nas blog libi!:) Jinak brunetka je Andrejka a blondyna jsem ja:) - Blanka...a dekuji za to priprovnani k Daniele:)

      Vymazat
  5. muzu se zeptat jakou mas velikost te bundy? je baecna... ))

    OdpovědětVymazat